Hallo, wij zijn WishUp.

We zijn gepassioneerd over het creëren van een plezierige ervaring rondom het geven en ontvangen van cadeaus.

Daarom hebben we een platform ontwikkeld waar je verlanglijstjes kunt maken voor elke gelegenheid, gevuld met cadeaus en diensten van alle webshops.

about-wishup

Onze missie

Onze missie is simpel: we willen het gemakkelijk maken om cadeaus te geven en te ontvangen. Of het nu gaat om verjaardagen, feestdagen, geboortes, huwelijken of andere speciale gelegenheden, WishUp biedt een gebruiksvriendelijke en veelzijdige omgeving om je verlanglijstjes samen te stellen.

Met WishUp kun je eenvoudig de items en ervaringen die je graag wilt hebben, verzamelen en delen met je vrienden, familie en geliefden. Je kunt cadeaus van verschillende webshops toevoegen aan je verlanglijstje, zodat je een breed scala aan keuzes hebt.

WishUp beperkt je niet tot het aanbod van één winkel. 🎉
verjaardagsfeest-wishup

We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren en interesses heeft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je niet beperkt bent tot een enkele winkel of bepaald assortiment. Bij WishUp kun je alles toevoegen, van trendy gadgets tot handgemaakte items, van ervaringen en diensten tot donaties voor een goed doel. Het is jouw verlanglijstje, dus jij bepaalt wat erop staat.

Doe mee met ons en ontdek de magie van WishUp - waar verlanglijstjes werkelijkheid worden.