Terug naar blog

Tips om geld te geven op originele en grappige manieren!

dinsdag 4 juli 2023

Wie zegt dat geld geven saai moet zijn? Hier een aantal tips om origineel geld te geven op een grappige manier. 😊

Tips om geld te geven op originele en grappige manieren!

Wie zegt dat geld geven saai moet zijn? Hier een aantal tips om origineel geld te geven op een grappige manier. 😊

Door creatief en grappig te zijn, kun je iemand laten lachen. Je kunt ook laten zien dat je moeite hebt gedaan voor een origineel cadeau-idee. Dit geldt voor een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid. Je kan ook bijvoorbeeld grappig verpakt geld geven aan iemand die niets wil hebben.

Geldballon

Stop het geld in een ballon voordat je deze opblaast. Je kunt meerdere ballonnen vullen met verschillende coupures om het nog leuker te maken. Een naald zal uiteindelijk de sleutel zijn om het geld te bereiken! 🪡😱

Kortom; een geweldige originele manier om geld te geven!

Meisje met ballonnen en confetti

Wil je een echt professioneel cadeau geven? Ga dan voor een op maat gemaakte cadeauballon van een ballonnenwinkel bij jou in de buurt! Ze kunnen een prachtige balloncreatie maken die speciaal is aangepast aan jouw wensen. Het is een unieke en indrukwekkend leuke manier om geld cadeau te geven.

Laat je verbeelding de vrije loop en verras de ontvanger met een adembenemende cadeauballon!

Cadeauballon

Geldkaart

Wil je op een originele manier geld cadeau geven voor een feestelijke gelegenheid? Dan is deze geldkaart de perfecte oplossing!

Stop het geldbedrag naar keuze in het envelopje op de kaart. Met de bedrukte goudfolie tekst 'Dikke zoen en wat poen' is meteen duidelijk wat de bedoeling is. En op de achterkant is er nog genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Een geweldige manier om geld cadeau te geven met een persoonlijk tintje!

Geldkaart

Spaarvarken met hamer

Denkt deze spaarpot ook aan uw eerste spaarervaring, dat kleine varkentje waarin u uw eerste centen stopte? U moest later hetzelfde probleem oplossen om geld te krijgen. U wilde namelijk iets kopen dat u leuk vindt. Dit spaarvarken wordt geleverd met een hamertje voor noodgevallen en is bovendien extra groot!

Spaarvarken met hamer

Geldpuzzel

Verstop het geld in de vorm van een puzzel! Je kunt een puzzel gebruiken of er zelf een maken door karton in kleine stukjes te snijden. Schrijf hints of raadsels op stukjes papier die naar de plek van het geld leiden.

De ontvanger zal genieten van het oplossen van de puzzel. Hij zal ook extra waardering hebben voor het geld erin.

Als je niet van zelf knutselen houdt, hebben we ook 2 kant-en-klare cadeautips voor je. 😊

Magische Geldpuzzel
Geld doolhof

Schatkist met geld

Onze favoriete manier om geld te schenken aan kleine piraatjes! 🏴‍☠️

Kind met piratenkostuum op de uitkijk

Creëer een schatkist-effect door een kleine houten kistje te kopen en het geld erin te leggen. Voeg decoratieve elementen toe zoals gouden munten, edelstenen of zelfs een piratenooglapje.

Verberg de kist en laat de ontvanger zoeken naar de schat. Dit maakt het geven van geld spannender. Dus echt een topper voor een grappig geld cadeau.

Schip ahoy kapitein!

Piraten schatkistje

Geld verstoppen in misleidend kado

Geld in een misleidend cadeau

Wanneer de ontvanger een cadeau opent, verwacht hij of zij iets anders dan geld. Verstop het geld in iets onverwachts, zoals een doos tissues, een stapel sokken, of een schoendoos. De gelukkige zal de teleurstelling snel vergeten zodra ze hun "flopcadeau" openen. 😋

Geldboeket

In plaats van bloemen, maak je een boeket met geldbiljetten. Rol de biljetten op en maak ze vast aan lange stelen van ijzerdraad of lint. Voeg decoratieve elementen toe, zoals linten, kralen of kunstbloemen om het boeket op te fleuren.

Zet het geldboeket in een vaas of verpak het in folie met een lint eromheen. Het resultaat is een prachtig cadeau dat zowel heel origineel als feestelijk is.

Meer creatieve ideeën

Als je creatieve cadeaus wilt geven op een leuke en originele manier, ga dan naar Etsy. Daar vind je veel producten om geld cadeau te geven.

Etsy is een online marktplaats waar ambachtslieden, kunstenaars en creatieve ondernemers hun handgemaakte en gepersonaliseerde producten verkopen. Hier zijn veel ideeën en inspiratie om je geldcadeau speciaal te maken.

Hier een aantal voorbeelden van Etsy producten over manieren van geld geven die erg leuk verpakt zijn;

Mini Birthday Pizza Dough Money Holder

Mini Birthday Pizza Dough Money Holder

Beschikbaar op Etsy

Verjaardag geldhouder

Verjaardag geldhouder

Beschikbaar op Etsy

Valentijns chocolade wikkel

Valentijns chocolade wikkel

Beschikbaar op Etsy

Tot slot

We hopen dat deze ideeën je hebben geïnspireerd. Je kunt geld op een leuke en creatieve manier cadeau doen. Met een beetje creativiteit en moeite kun je van een eenvoudig geldgeschenk iets memorabels maken.

Kies een leuke manier om geld te geven. Maak de ontvanger blij. Zorg voor een glimlach op het gezicht. 😊

Als je nog meer inspiratie wilt opdoen, hebben we een aantal relevante blogartikels voor je verzameld.

Maak je sleutelbos uniek met deze leuke sleutelhangers

Je sleutelhanger personaliseren is leuk. Het helpt je om je sleutels makkelijk te herkennen. Het voegt ook persoonlijkheid toe aan je dagelijkse routine.

Lees verder

Op zoek naar een origineel cadeau-idee voor mama?

Op zoek naar het perfecte cadeau-idee voor mama? Ontdek geschenken voor Moederdag en verjaardagen. Laat haar hart smelten met unieke verrassingen. 💖

Lees verder

Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Het is altijd spannend om te zien hoe opgewonden kinderen worden tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals hun verjaardag. 🎉

Lees verder
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Sta je klaar om de wereld van WishUp te verkennen en wil je eveneens een gratis verlanglijstje maken? Het is heel eenvoudig en binnen enkele minuten heb je je eerste wenslijstje gevuld met cadeau-ideeën.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kunt zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en ook zoveel cadeaus toevoegen als je maar wilt. 🙌🏻