Terug naar blog

Geboortelijst maken online - handige tips en tricks

dinsdag 10 oktober 2023

Ontdek waardevolle tips voor het perfecte online geboortelijstje maken - voorbereid op de komst van je baby!

Geboortelijst maken online - handige tips en tricks

De voordelen van een geboortelijst

Een geboortelijst is een lijst met cadeauwensen die ouders maken voor de geboorte van hun kind. Een handige manier om cadeauwensen aan vrienden en familie door te geven.

Een geboortelijst is handig voor ouders. Ze kunnen hiermee spullen krijgen voor de baby. Daarnaast maakt het de keuze van een cadeau makkelijker voor vrienden en familie. Ze kunnen namelijk een cadeau kiezen dat de ouders willen.

Waarom een geboortelijst online maken?

Online geboortelijst bij WishUp

Ouders kunnen de lijst updaten en beheren. Cadeaugevers kunnen de lijst bekijken en een cadeau kiezen dat past bij hun budget. Zo krijgen ze cadeau's die ze echt kunnen gebruiken. Met WishUp kun je cadeaus toevoegen van alle webwinkels, niet alleen van één winkel.

Je kunt grote aankopen in delen betalen. Bijvoorbeeld een buggy. Op deze manier kunnen familie en vrienden bijdragen door een deel van het bedrag te betalen.

Een online geboortelijst heeft een voordeel. Ouders kunnen deze delen met vrienden en familie. Dit kan zelfs als ze ver weg wonen. Dit maakt cadeau kiezen en bestellen makkelijker, zonder naar een winkel te gaan.

Bij WishUp kunnen bezoekers online betalen, zodat het geld meteen op jouw rekening komt. 🙌🏻

Welke items mogen niet ontbreken op je geboortelijst?

1. De pamperrekening of spaarrekening

Het toevoegen van een spaarrekening of pamperrekening aan je verlanglijstje is een slimme zet. Dit biedt ouders de mogelijkheid om financiële planning voor de toekomst van hun kind te starten.

Online pamperrekening

Bezoekers kunnen geld doneren aan je verlanglijstje en direct online betalen met Bancontact of iDeal.

2. Tetradoeken

De multifunctionele helden van het ouderschap! Deze doeken zijn de perfecte metgezellen voor elke ouder. Ze zijn multifunctioneel: luiers, dekens, borstvoedingscovers en vlekkenvangers. Met hun zachte, ademende eigenschappen zijn tetradoeken een onmisbaar en kleurrijk onderdeel van elke babyuitrusting.

Tetradoeken - Katoen

3. Babykleding

Voeg een mooie collectie babykleding toe, zowel voor dagelijkse behoeften als speciale gelegenheden. Denk aan schattige rompertjes, zachte slaappakjes en lieve outfits voor je kleintje.

Kleertjes voor baby

4. Luiers en Verzorgingsproducten

Zorg voor voldoende luiers, billendoekjes, babyzeep, en lotion om je baby fris en comfortabel te houden. Vergeet ook niet verzorgingsproducten zoals luierzalf en nagelknippers.

Pampertaart - Luiertaart
Babyverzorgingsset

5. Babyfoon

Een goede babyfoon houdt je op de hoogte van je baby. Dit geldt zelfs als je niet in dezelfde kamer bent.

Babyfoon Met Camera En App

6. Babybedje en Beddengoed

Kies een veilig bedje en voeg zachte spullen toe voor een fijne slaapplek.

Cabino Babybed / Ledikant Noël verstelbare bodem 60x120 cm - Wit
Baby Reisbed

7. Autostoel

Garandeer de veiligheid van je baby met een goedgekeurd autostoeltje dat past bij je auto.

BeSafe iZi Go Autostoel

8. Babyspeelgoed en Boeken

Help de groei van je baby met geschikt speelgoed en kleurrijke boeken op je lijst. Het is een geweldige manier om plezier te combineren met leren.

Baby's Only Spuitfiguur pinguïns
Baby boekjes eerste jaar voordeelbundel - Baby kijkboek + knisperboekje - Baby speelgoed 0 jaar | 6 maanden | 1 jaar - Baby ziet zwart wit

Hoeveel items moet je op je geboortelijst zetten?

Het aantal items dat je op je geboortelijst moet zetten, hangt af van verschillende factoren. Als je je eerste kindje krijgt, is het beter om je te richten op de belangrijkste spullen. Je kunt later andere spullen toevoegen.

Daarnaast moet je ook rekening houden met de grootte van je vrienden- en familiekring. Als je veel gasten hebt die cadeaus willen geven, zet dan meer items op je geboortelijst. Heb je minder mensen, beperk dan de dingen om te krijgen wat je echt nodig hebt.

Hoe deel je je geboortelijst met vrienden en familie?

Er zijn verschillende manieren om je geboortelijst te delen met vrienden en familie. Ten eerste kun je de link naar je geboortelijst delen via e-mail of sociale media. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om de lijst te bekijken en een cadeau te kiezen.

Je kan ook een kaartje printen met een QR code naar je verlanglijstje. Je kunt dit kaartje bijvoorbeeld bij je uitnodiging doen. Je kunt ook de qr code en instructies op je geboortekaartjes printen.

Deel je geboortelijst

Hoe houd je je geboortelijst up-to-date?

Houd je geboortelijst bij zodat mensen weten welke items nog beschikbaar zijn. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een van die manieren is door regelmatig de lijst te controleren. Als je de lijst controleert, kun je dingen toevoegen of verwijderen als dat nodig is.

Daarnaast is het ook belangrijk om updates te delen met vrienden en familie. Dit kan via e-mail, sociale media of een speciale pagina op je website of blog. Mensen kunnen weten wanneer de baby komt. Mensen kunnen ook weten wanneer er iets verandert in de lijst met cadeaus.

Wat zijn de do's en don'ts bij het maken van een geboortelijst?

Bij het maken van een geboortelijst moet je rekening houden met enkele do's en don'ts. Ten eerste is het belangrijk om items te kiezen die nuttig en praktisch zijn voor de baby. Vermijd items die niet nodig zijn of die je al hebt.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met het budget van de cadeaugevers. Kies items in verschillende prijsklassen, zodat mensen kunnen kiezen wat binnen hun budget past.

Tot slot

Een geboortelijst is handig. Het laat vrienden en familie weten welke cadeaus je wilt voor de komst van je baby. Het hebben van een online geboortelijst heeft verschillende voordelen, zoals gemak en flexibiliteit. Belangrijk: houd de lijst bij en blijf beleefd bij dubbele cadeaus.

Een goede geboortelijst helpt ouders zich voor te bereiden op de komst van hun baby. Het zorgt ervoor dat ze de benodigde spullen krijgen.

Veel succes met het maken van jouw geboortelijst!

Meer inspiratie nodig?

Een gepersonaliseerd cadeau voor de baby: een blijvende herinnering

Het geven van gepersonaliseerde cadeaus voor baby's is een trend die steeds populairder wordt.

Lees verder
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Sta je klaar om de wereld van WishUp te verkennen en wil je eveneens een gratis verlanglijstje maken? Het is heel eenvoudig en binnen enkele minuten heb je je eerste wenslijstje gevuld met cadeau-ideeën.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kunt zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en ook zoveel cadeaus toevoegen als je maar wilt. 🙌🏻